Recept uit Simpel:
Langzaam bereide lamsschouder met munt en komijn
- Ingrediënten:
- citroenen, fenegriekzaad, gemalen komijn, knoflook, koriander, lamsschouder met bot, munt, paprikapoeder, selderijknol en wortels
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, korianderzaad, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode ui, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Simpel:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Brunch uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia: