Recept uit Margriet kookboek:
Kabeljauwfilet met champignons en tomaten
- Ingrediënten:
- boter, champignon, citroensap, kabeljauwfilet, tomaat en visbouillon
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, maïzena, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Recept van I love food & wine:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza: