Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, gehakt, groente, komkommer, koriander, laos, lente-ui, nootmuskaat, olie, peper, plantaardige olie, sjalot, spitskool, taugé, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Minimania:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe: