Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, azijn, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, gember, ketjap, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojaolie, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Duizenden1dag:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Story on a Plate:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan: