Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, chinese kool, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijst, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, sesamolie, sojaolie, suiker, vissaus, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: