Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, eidooier, knoflook, lente-ui, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, sjalot, spinazie, suiker, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept van Food & Friends:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: