132 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercayennepepercitroencitroensapeidooiergemberkaneelknoflookkomkommerkorianderlente-uimaïzenamelkolieolijfoliepeperplantaardige oliesjalottomaatwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Hete eieren

Ingrediënten:
citroensap, ei, gember, knoflook, olie, rode peper, rode ui, santen, sereh, suiker en trassi

Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen, krab en ei

Ingrediënten:
boter, champignon, chinese tomatensaus, ei, krab, lichte chinese sojasaus, maïzena, olie, peper, suiker, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren met garnalen - telor dan oedang

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, daoen salam, dunne kokosmelk, ei, knoflook, laos, maïsolie, noorse garnalen, rode spaanse peper, sambal trassi, serehpoeder, suiker, ui, verse garnalen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

B'stilla

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, citroen, ei, filodeeg, kaneel, kippenbout, oranjebloesemwater, peper, peterselie, poedersuiker, ras el hanout, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Bastilla au pigeon

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, bladselderij, duivenborst, duivenbouillon, duivenpoot, ei, gemberpoeder, ingelegde sinaasappel, kaneel, knoflook, poedersuiker, rode ui, rozijnen, saffraandraadjes, smen, suiker, warka, witte ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marrokaans
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

La pastilla - Eenpersoonskippenpasteitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, citroensap, ei, eidooier, filodeeg, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, peper, plantaardige olie, poedersuiker, ui, warkavellen en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

B'stilla met sinaasappelsalade

Ingrediënten:
amandel, bladpeterselie, boter, citroensap, ei, filodeeg, gemberpoeder, kaneelpoeder, kippenbouillon, kippendij, knoflook, koriander, olie, poedersuiker, saffraan, sinaasappelbloesemwater en uien

Soort:
gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kipbastilla

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, koriander, dadels, eieren, gemberpoeder, ingelegde citroen, kaneel, kippenbouillon, kippendijfilets, bakolie, oranjebloesemwater, poedersuiker, roomboter, rozijnen, smen, suiker, uien, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kipbastilla recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, koriander, dadels, eieren, gemberpoeder, ingelegde citroen, kaneel, kippenbouillon, kippendijfilets, bakolie, oranjebloesemwater, poedersuiker, roomboter, rozijnen, smen, suiker, uien, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Asperges met doperwtjes

Ingrediënten:
asperge, doperwten, ei, lente ui, serranoham, suiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatensalade met komkommer

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, ei, gegrilleerde kipfilet, gekookte ham, gele paprika, gerookte kipfilet, kwark, lente ui, suiker, tomaat, verse dragon, witte wijnazijn, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
salade
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Nieren in tomatensaus, opgediend op brood

Ingrediënten:
broodje, eierdooier, kalfsnier, paprikapoeder, pijnboompitten, sherry, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Omeletjes gevuld met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, ei, gruyère, melk, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pirosjki

Ingrediënten:
boter, dille, droge gist, ei, half-om-halfgehakt, meel, melk, suiker, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Russisch
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Frikadellen

Ingrediënten:
aardappel, ei, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, rundergehakt, selderij, suiker, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Roereieren met tomaat

Ingrediënten:
boter, ei, melk, spaanse peper, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Haal meer recepten op...