Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, basilicum, blanke azijn, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, groente, knoflook, kool, olie, peper, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Minimania:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: