62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakpoederbotercacaocitroencitroensapeidooiereiwitgemberkarnemelkkipknoflookkristalsuikermelkolijfoliepeperplantaardige olieslagroomsuikertomaatuiwalnotenwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Sinaasappeltoetje met lange vingers

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gekonfijte kersen, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk, navelsinaasappel, sinaasappellikeur en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Gevulde lange vingers

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, ei, eierdooier, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Basisrecept uit Filippijnen:

Loempiavellen extra recept

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, ei, maïzena, olie, rijstebloem, water en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

vTulumba - Ottomaanse donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, griesmeel, maïzena, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aspergetaart met bechamel

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, eierdooier, eieren, groene asperge, gruyère, maïzena, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crab Rolls / Krabrolletjes

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Zoetzure kipballetjes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, chilivlokken, ei, gember, groene paprika, kipfilet, knoflook, lente-ui, maïzena, rijstwijn, witte peper, zoetzure saus en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht uit Dressings en marinades:

Scampi met honing en gember

Ingrediënten:
bier, bloem, drituurolie, eiwitten, groene kruiden, maïzena, marinade voor scampi, mosterdpoeder, olijfolie, scampi, sinaasappel, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / nagerecht uit Nopi:

Ricottabeignets met bramensaus en chocoladezand

Ingrediënten:
anijssterren, bakpoeder, bloem, boter, bramen, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, gin, grof zeezout, maïzena, poedersuiker, ricotta, sinaasappelschil, sleedoorngin, vanillestokje en zonnebloemolie

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Truffeldessert

Ingrediënten:
00-bloem, appel-balsamicoazijn, citroensap, citroenzuur, donker bier, eiwitpoeder, eiwitten, gelatineblaadjes, glucose, hooias, inktvisinkt, kwark, maïzena, mineraalwater, poedersuiker, slagroom, suiker, truffel, truffelolie en water

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Langzaam gegaarde prei, yoghurt en walnoten

Ingrediënten:
bloem, boter, chiliboter, griekse yoghurt, maïzena, olijfolie, pijnboompitten, prei, scharreleidooier, verse munt en walnoten

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas, azijn, bloem, boter, eierdooier, groene paprika, ketjap, mager varkensvlees, maïzena, olie en tomatenketchup

Soort:
vlees
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Kersensoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, kirsch, magere yoghurt, maïzena, saffloerolie, suiker, zoete kersen en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Haal meer recepten op...