250 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencitroensapeidooiermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olieslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerde spinazie met ei - roussin d'épinards

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, spinazie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gnocchi met pompoen en pesto van cavelo nero

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cavolo nero, eidooier, hazelnoot, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pinda, pompoen, zeezout en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tagliatelle met sesam - roomsaus

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eidooier, bloem, boter, gehakt, ui, olijfolie, pasta, room, salie, tagliatelle, knoflook, peper, witte wijn, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Driekleuren vlechtbrood

Ingrediënten:
bloem, ei, gist, knoflook, olijfolie, pesto, water, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Pizza quattro gusti

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, extra vierge olijfolie, garnaal, ingemaakte groene pepers, jonge spinazie, kerstomaat, knoflook, mozzarella, pancetta, pizzadeeg, rode spaanse peper, salami, snijbiet, taleggio, tomatensaus, venusschelpen, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

E.F.R.

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, citroen, ei, frituurolie, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, tijm, wild konijn, witbrood, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fritto misto met saliebeslag

Ingrediënten:
aubergine, bloem, courgette, droge witte wijn, ei, gamba's, gele paprika, groene paprika, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, pijlinktvis, rode paprika, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken rijstballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, carnarolirijst, citroen, ei, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, lavas, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...