75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterdroge witte wijnfondkalfsbottenkruidnagellardonslaurierolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnrunderbouillonsuikertomaatuivarkenszwoerdwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Meat balls in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, champignon, gehakt, gezeefde tomaten, groene selderijblaadjes, knoflook, laurierblad, madeira, tijm, tomatenpuree en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Everzwijnstoofschotel met wilde paddenstoelen, kastanjes en chorizo

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cantharellen, chorizo, extra vierge olijfolie, figatellu, gedroogd eekhoorntjesbrood, jeneverbes, kastanje, knoflook, kruidnagel, laurierblad, ontbeende everwzijnbout, peterselie, rode vermout, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensschouderlappen, wilde paddestoelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zeeduivel à l´Américaine

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, verse tijm, visfond, wortel, zeeduivelfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Bisque de homard

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, brandy, droge witte wijn, kreeft, laurierblaadjes, olijfolie, peper, peperkorrels, prei, room, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, visbouillon, wortels en zout

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Daube de boeuf à la Provençale

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, dijonmosterd, kastanjechampignons, rode ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, provençaalse kruiden, pure chocolade, rijst, rode peper, rode wijn, runderbouillon, stooflappen, tijm, tomatenpuree, wortels en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kip goulash - ohmydish.nl

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, champignons, kipfilet, knoflooktenen, komijnzaad, laurierblaadjes, paprikapoeder, paprika's, peper en zout, rode peper, roomboter, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, venkelzaad en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kip goulash

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, champignons, kipfilet, knoflooktenen, komijnzaad, laurierblaadjes, paprikapoeder, paprika's, peper en zout, rode peper, roomboter, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, venkelzaad en water

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Jamie Oliver: macaroni met kaas

Ingrediënten:
bloem, cheddar, boter, parmezaanse kaas, goudse kaas, halfvolle melk, laurierblaadjes, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, tijm, knoflook, tomaten, vers broodkruim en worcestersaus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamspootjes met tomatensaus

Ingrediënten:
alcohol, bloem, citroensap, knoflook, kruidnagel, lamspoot ontbeend, laurierblad, suiker, tomaat, ui, verse peterselie, verse tijm, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - winterversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, cognac, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bouillon van schaaldieren - zomerversie

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, dragon, knoflook, krabbenkoppen, langoustinekoppen, laurier, pastis, preiwit, strandkrabbenkoppen, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
bouillon
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Bal Bourguinon - Chef Thor, 2019

Ingrediënten:
agavesiroop, bloem, champignons, grof paneermeel, jonge rode wijn, knoflook, laurier, peper, plantaardige margarine, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegan
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Bruine fond

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloem, groene selderij, knoflook, laurier, peterselie, rode wijn, runderschenkel, spekzwoerd, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortelen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bruine gevogeltebouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, gevogeltekarkassen, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon / kruiden
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Navarin met mosterd-croutons

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, courgette, grove mosterd, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, krielaardappelen, laurier, mager lamspoulet, meiknolletjes, stokbrood, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Wildbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, beenderen van groot wild, bleekselderij, bloem, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, peterseliestengel, prei, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortelen

Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...