Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gesmoorde kwartels
- Ingrediënten:
- bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, ei, fond, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: