164 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodfruitgehaktgranengroentekaasknoflookkruidenmelknotenolieolijfoliepeperpeterselierijstsuikeruiviswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met vlees

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, ei, knoflook, verse peterselie, vlees, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, peulvruchten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Bresaola met ei

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, eidooier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar / ei/omelet/frittata
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Mexicaans groentepannetje

Ingrediënten:
avocado, tomaat in blik, bonen, brood, ei, eieren, fruit, gele paprika, groente, kidneybonen, kruiden, kruidenmix, magere kwark, maggi, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, peterselie, tomatenblokjes, vlees, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jouw week zonder vlees met behulp van de Airfryer

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelschaafsel, aubergine, basilicum, broccoli, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, courgette, doperwten, eieren, extra vierge olijfolie, feta, filodeeg, gember, groenten, kastanjechampignons, knoflook, kool, kruidenbouillon, maatjes, mozzarella, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper en zout, bladerdeeg, prei, rucola, vruchtensap, sojasaus, spinazie, taugé, tofu, ui, vlees, walnoten, winterpeen, witte kool, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Wrap met kip, ei en lente-ui

Ingrediënten:
avocado, bosui, bosuitjes, eieren, eiwitten, kaas, kip, kokosmeel, kokosolie, water, water, peper, vlees, water, wrap, wraps, zout en zwarte peper

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kliekjes uit de oven

Ingrediënten:
ei, paneermeel, rest van stoofgerecht, tomatensaus en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Zelf kroketten maken

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, paneermeel, peper en zout, roomboter, runderbouillon, room, stoofvlees en zwarte peperkorrels

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Fritto misto Piemontese - Mixed grill uit Piemonte

Ingrediënten:
amarettikoekjes, appel, aubergine, citroen, courgette, courgettebloemen, ei, hersenen, kalfslapjes, kalfslever, kalkoenfilet, kipfilet, lamslapjes, niertjes, olie, paneermeel, runderlapjes, varkenslever, varkensworstjes, zoete semolina, zout en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gnocchi in pot-au-feu

Ingrediënten:
aspergepunten, bloemige aardappelen, bouillon, bouquet garni, doorregen runderlappen, doperwtjes, ei, bloem, grof zout, knoflook, kruidnagels, magere runderlappen, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, pastinaak, preien, radijs, runderschenkelvlees, seizoensgroenten, bleekselderij, uien, kruiden, verse tijm, wortels en zwarte peperkorrels

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tourte au boeuf bourguignon

Ingrediënten:
briseerdeeg, champignons, eidooier, eieren, gemalen zwarte peper, wortel, laurierblad, maïsmeel, olijfolie, rode wijn, rookspek, runderbouillon, runderstoofvlees, bleekselderij, tafelzout, tijm, tomatenpuree en ui

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Haal meer recepten op...