Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Kalfsfilet met cabrales - ternera al cabrales
- Ingrediënten:
- boter, brandewijn, cabrales, champignon, kalfsfilet, olijfolie, runderbouillon en slagroom
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arrowroot, basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, bruine fond, dragon, droge witte wijn, ei, fond, knoflook, laurier, lente-ui, maïzena, olie, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept van Betty's Kitchen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: