Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijst, rijstwijn, sesamolie, sherry, thaise vissaus, ui, varkensgehakt, vlees, water, witte peper, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: