Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Rosbief met gekonfijte sjalotten
- Ingrediënten:
- boter, fijne suiker, laurier, rode wijn, rosbief, sjalotten en wijnazijn
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, fond, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, mager rundvlees, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Solo Food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: