Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bouillon, citroen, citroensap, ei, erwten, fruit, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: