Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gesmoorde lamsschouder
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, kippenbouillon, olijfolie, ontbeende lamsschouder, ui, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, dipsaus voor dumplings, honing, kaneel, knoflook, lamsbouillon, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: