72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbouillonbroccolichilipeperdonkere sesamoliedruivenpitoliegemberknoflookkorianderlente-uilichte sojasauslimoenmaïsoliemaïzenaolijfoliepeperpreisesamoliesesamzaadsjalotsuikeruiwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Lunch-trommel-sushi-mengsel

Ingrediënten:
eieren, gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, kippenbouillon, lotuswortel, rijstazijn, sake, sperziebonen, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Five-Spice Chicken

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, kippenborst, kippenbouillon, peper, plantaardige olie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder, water, waterkastanje in blik en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees / Maleisisch
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Vaatje lentesushi

Ingrediënten:
ei, gedroogde shiitake, gezuurde rijst, japanse sojasaus, kabeljauwfilet, kippenbouillon, maïzena, mirin, peultjes, radijs, rijstazijn, rode voedselkleurstof, sake, steurgarnalen, wit sesamzaad, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Bang Bang Chicken / Bang bang kip

Ingrediënten:
droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Bruine saus

Ingrediënten:
gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi met gewokte groenten

Ingrediënten:
babymais, chilipeper, chinese champignons, chinese kool, donkere sojasaus, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, sesamolie, sluimererwten, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Kippengehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, ei, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippendij, knoflook, limoensap, maïzena, olijfolie, biet, sojasaus, suiker, verse koriander, wortel en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip dhansak met gemengde groenten

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kerrie, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olie, rode chilipeper, rode ui, sojasaus, suiker, tomaat uit blik en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Basisrecept gebakken noedels

Ingrediënten:
champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chinese tomatensoep

Ingrediënten:
appelmoes, azijn, bloem, bosuien, gember, drumsticks, glasnoedels, kipfilets, kippenbouillon, kippendijen, knoflooktenen, mihoen, olie, sambal, sojasaus, taugé, tomatenblokjes, tomatenpuree, uien en wortel

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Nieuwjaarssalade

Ingrediënten:
bataat, gedroogde inktvis, garnaal, hoisinsaus, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, olie, slablaadjes, vis, witte peper en wortel

Keuken:
Maleisisch
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met prei

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, maïsolie, prei, sojasaus, sugarsnaps en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Shiitake-saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bouillon, chilipeper, sesamolie, shaoxingwijn, shiitake, shiitakesaus, sojasaus en wortel

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Tjap tjoy

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, champignon, gele paprika, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente ui, limoen, meelwormen, mirin, noedels, rode currypasta, sherry, sjalot, sojasaus, sperziebonen, sprinkhanen, vissaus, winterwortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met kruidige tempeh

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, lente-ui, maïsolie, sojasaus, sugarsnaps, tempeh, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...