Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, bloem, bouillon, ei, gember, ketjap, ketjap manis, kipfilet, koriander, laurier, lichte sojasaus, maïzena, margarine, olie, olijfolie, paneermeel, peper, sambal oelek, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: