99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basmatirijstbotercitroensapfruitgaram masalahoningkaneelknoflookkokosmelkkomijnzaadkruidenkurkumamuntolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode spaanse pepersjalotsojasausspecerijentomatenpureeuiyoghurtzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Kweeperen met lamsgehakt & koriander

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, ei, gemalen piment, gember, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, kardemompeulen, kippenbouillon, knoflook, koriander, kweeperen, lamsgehakt, olijfolie, rode chilipeper, suiker, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Zeeduivel met masala en gember

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cabernet sauvignon-azijn, chilipeper, citroen, garam masala, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente ui, mosseljus, pandanrijst, rijst, room, sjalot, tomaat, venkel, witte wijn en zeeduivel

Soort:
rijst / warme sauzen / vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: rode wijnen

Ingrediënten:
barolo, bessen, bramen, champagne, chianti, chili, druiven, framboos, frambozen, fruit, kaneel, kers, kersen, kruiden, laurier, merlot, paddenstoelen, peper, pruimen, rode bessen, rood fruit, rozenblaadjes, rozijnen, specerijen, vanille, vijg, wijn, zachte kruiden en zwarte bessen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Spoedcursus wijn: rode wijnen

Ingrediënten:
barolo, bessen, bramen, champagne, chianti, chili, druiven, framboos, frambozen, fruit, kaneel, kers, kersen, kruiden, laurier, merlot, paddenstoelen, peper, pruimen, rode bessen, rood fruit, rozenblaadjes, rozijnen, specerijen, vanille, vijg, wijn, zachte kruiden en zwarte bessen

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met rode paprika en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van gepofte gele en rode biet

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, fleur de sel, gele biet, gember, sesamzaad, grof zeezout, koriander, rode biet, rode chilipeper, rode ui, sesamolie en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger kikkererwten-citroen

Ingrediënten:
brood, bulgur, burger, hamburgers, chiazaad, citroensap, curry, eieren, granen, groenten, ingelegde citroen, jam, kikkererwt, kikkererwten, knoflook, kruidenpasta, noten, paddenstoelen, palmolie, paneermeel, peterselie, peulvruchten, pindakaas, prei, sesamzaad, specerijen, suiker, tarwe, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden en zeezout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Oosterse rode kool met bulgur, yacon, dille en cashewnoten

Ingrediënten:
bieten, bietjes, bulgur, cashewnoten, couscous, dille, fruit, gele biet, gember, granen, hart, knoflook, komijn, kool, koriander, olie, olie om te bakken, pimentpoeder, rode biet, rode kool, specerijen, knoflook, kaneel, ui, water, wijnazijn, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Wortelsalade

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroen, gember, koriander, rode spaanse peper en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Roerbakschotel met ribeye

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, citroen, gember, knoflook, koriander, limoen, paksoi, ribeye, rode spaanse peper, spruitbroccoli, sugarsnaps, szechuanpeper en zwarte bonensaus

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:

Zuid-Indiase curry met krab

Ingrediënten:
boter, bruin krabvlees, citroen, gember, groene kardemompeulen, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, rode spaanse peper, venkelzaad, wit krabvlees, witte ui, zeezout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Kleverige kreeft als borrelhap

Ingrediënten:
citroen, gember, honing, knoflook, koriander, kreeften, lente-uitjes, olijfolie, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Katsucurry

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, broodkruim, citroen, currypoeder, garam masala, gember, gemberwortel, karnemelk, kip, knoflook, koriander, kurkuma, mangochutney, olijfolie, panko, rijst, rode peper, santen, spaanse peper, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gekruide gebakken aardappeltjes

Ingrediënten:
aardappels, citroen, gemalen komijn, korianderblaadjes, paprikapoeder, specerijen, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Pittige kabeljauw in karnemelk met urad dal

Ingrediënten:
bergamotolie, citroen, gedroogde chilivlokken, geel mosterdzaad, gemalen kardemom, gember, ghee, grof zeezout, kabeljauwfilet, karnemelk, kerrieblaadjes, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, pruimtomaat, rode chilipeper, spinazie, tomatenpuree, ui, urad dal, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:

Kruidige kedgeree

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, ei, garam masala, gember, gerookte schelvis, knoflook, komijnzaad, koriander, kurkuma, laurier, peper, rode spaanse peper, ui, yoghurt, zout, zwarte peperkorrels en zwart mosterdzaad

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Diamanten-jubileumkip

Ingrediënten:
amandelen, ananas, cashewnoten, chilipoeder, citroen, garam masala, gember, knoflook, komijnzaad, komkommer, koriander, kurkuma, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rode spaanse peper, scharrelkipkarbonade, sesamzaad, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...