Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, chilipeper, ei, gember, honing, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, olie, peper, peterselie, prei, rode spaanse peper, rode ui, rozemarijn, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Italië:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table: