Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, dragon, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, lente-ui, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, runderbouillon, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees: