19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agen pruimenamandelmeelamarettoarmagnacbotercacaochocoladedonkere stroopeifijne kristalsuikerkarnemelklichtbruine basterdsuikerplantaardige oliepoedersuikerslagroomsuikerwateryoghurtzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Ricottabeignets met chocolade en sinaasappel

Ingrediënten:
bakpoeder, bier, bloem, cointreau, frituurolie, lange vingers, lange ziti, maïzena, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
frituur / kaas
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Braziliaanse tranendonuts

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cachaca, ei, kaneel, karnemelk, lichtbruine suiker, lichte rum, limoen, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappel, single cream, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Chocoladecupcakes

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, lichte ruwe rietsuiker, pure chocolade, slagroom, zonnebloemolie, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht / traktatie uit Fresh en light:

Chocolate chipcookies

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, ei, havermoutvlokken, kristalsuiker, plantaardige olie, pure chocolade, vanille-extract en volkorenbloem

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Torta sacher

Ingrediënten:
abrikozenjam, amandelpoeder, bakpoeder, bloem, cacao, ei, fijne tafelsuiker, pure chocolade, room, vanillemerg en zonnebloemolie

Keuken:
Oostenrijks / Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Ciambella

Ingrediënten:
00-meel, bakpoeder, bloem, boter, cacao, chocolade, citroenrasp, ei, suiker, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Chocoladecupcakes

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amaretto, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, lichte ruwe rietsuiker, pure chocolade, slagroom, zonnebloemolie, zout, zuiveringszout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Chocolademousse taart

Ingrediënten:
bakpoeder, baksoda, bloem, cacao poeder, chocolade, citroensap, eieren, espresso, lichtbruine basterdsuiker, maltesers, roomboter, slagroom, zout, suiker, vanille-extract, volle melk, zonnebloemolie en zout