Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Pasta met knoflook en olie
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, peterselie, spaanse peper, spaghetti en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De herenkookclub:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken: