227 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbroodcourgettefruitgranenkipknoflookkruidennotenolieolijfoliepaprikapeperpreirijstrundvleestomaatvisvleeswaterwortelzoutzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potée Normande, pot-au-feu - Gekookt rundvlees met varkensvlees, kip en groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, coulis de tomates à la provençale, dikke lende, fond, ingewanden, kalfsbotten, kip, kippenkarkas, knoflook, kruidnagel, laurier, meiknolletjes, peperkorrels, peterselie, prei, rosbief, runderbotten, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, sauce alsacienne, sauce nénette, sauce suprême, sauce tomate, tijm, ui, varkensfricandeau, varkensschouder, verse worst, vleesafsnijsel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tagliatelle met rosbiefreepjes

Ingrediënten:
belegen goudse kaas, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, gezeefde tomaten, paprikapoeder, peper, rosbief, sjalot, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Consommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kruidnagel, mager rundvlees, meiraap, prei, rundermergpijpjes, uien, wortel en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pot-au-feu

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, kalfsvlees, knoflook, mager rundvlees, meiraap, mergpijp, prei, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Rundvleesstoofschotel met rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, olijfolie, rode wijn, rundvlees, salie, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gemengd kookvlees - bollito misto

Ingrediënten:
bleekselderij, gepekelde kalfstong, kalfsvlees, peperkorrels, poularde, prei, runderschouder, rundvlees, ui, knoflookworst, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Basisrecept uit Een jaar in Toscane:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, peterselie, rundvlees, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...