Diner / voorgerecht uit Soepen:
Kippenpasteitje
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, maggi, slagroom en wortel
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: