54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolcurrygehaktgembergroentekikkererwtenknoflookkokosmelkkokosoliekomkommerkruidenkurkumalimoenolieolijfoliepeperspecerijensperziebonenspinazieuivleeswaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:

Misogroenten en rijst met zwartesesamdressing

Ingrediënten:
ahornsiroop, arachideolie, broccoletti, buna-shimejipaddestoelen, chilivlokken, dashipoeder, fijne kristalsuiker, koriander, minikomkommer, mirin, peultjes, pinda's, rijstwijn, rode misopasta, sushirijst, tamari, wortel en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase linzencurry met broccoli en wortel

Ingrediënten:
broccoli, cayennepeper, curry, currypasta, garam masala, gehakt, gemalen korianderzaad, gember, kokos, kokosmelk, kokosolie, koriander, kurkuma, linzen, masala, olie, rijst, rode chilipeper, knoflook, tomaten, water, water, witte ui, wortel, wortels en zonnebloemolie

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Jook met groente

Ingrediënten:
chinese kool, donkere sesamolie, doperwten, gember, pinda, ijsbergsla, koriander, kortkorrelrijst, kropsla, lente-ui, groene kool, shiitake, sojasaus, spinazie, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Bijgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Groentepilaf

Ingrediënten:
bloemkool, cashewnoten, doperwten, gember, koriander, langkorrelrijst, margarine, rode paprika, scherpe kerriepoeder, sperziebonen, ui, water en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Exotische fruit- en groentesalade

Ingrediënten:
cherrytomaten, chinese kool, ei, garnalen, knoflook, kokosmelk, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus, lontongrijst, mango, papaja, pindakaas, scherpe chilisaus, sperziebonen, tamarinde, taugé, verse koriander, water en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Hummuscups

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, boter, groente, harissa, honing, koriander, munt, olijfolie, peper, rijst, rode biet, sesamolie, sesampasta, sinaasappel, sojabonen, suiker, knoflook, knoflook, citroensap, zout, volkoren tarwemeel en wortels

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Goreng

Ingrediënten:
djinten, eieren, garnalen, ui, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, laoswortel, lombok, olie, prei, rode lombok, selderij, knoflook, winterwortel, witte kool, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

gevaarlijk lekker Thais hapje

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, cayennepeper, gember, doperwten, gehakt, amandel, groentebouillon, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkuma, olijfolie, paprikapoeder, rijst, sjalotten, tomaten, wortels, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Avondmaal uit Eet als een atleet:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
bosui, broccoli, kerriepoeder, ketjap manis, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, olijfolie, rode peper, sperziebonen, tomaat, wortelen en zilvervliesrijst

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Viscurry

Ingrediënten:
chili, citroengras, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, groenten, knoflooktenen, kokosmelk, kurkuma, limoenen, peper en zout, rijst, tomaat, ui, witvis, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Viscurry - ohmydish.nl

Ingrediënten:
chili, citroengras, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, groenten, knoflooktenen, kokosmelk, kurkuma, limoenen, peper en zout, rijst, tomaat, ui, witvis, wortel en zonnebloemolie

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Boeddha-maaltijd

Ingrediënten:
basmatirijst, kokosmelk, boerenkool, citroengras, sperziebonen, gedroogde chilivlokken, geelwortelpoeder, gehakt, gemberwortel, kardemompeulen, kokosolie, koriander, korianderzaad, limoen, nieuwe aardappels, pinda’s, pitten, rijstazijn, sjalot, tahoe, tamarindepasta, knoflook, kaneel, kruidnagelpoeder, venkelzaad, verse ananas, vloeibare honing, wortels, zaden en zwarte peperkorrels

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Boeddha-maaltijd recept - Food and Friends

Ingrediënten:
basmatirijst, kokosmelk, boerenkool, citroengras, sperziebonen, gedroogde chilivlokken, geelwortelpoeder, gehakt, gemberwortel, kardemompeulen, kokosolie, koriander, korianderzaad, limoen, nieuwe aardappels, pinda’s, pitten, rijstazijn, sjalot, tahoe, tamarindepasta, knoflook, kaneel, kruidnagelpoeder, venkelzaad, verse ananas, vloeibare honing, wortels, zaden en zwarte peperkorrels

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Gado gado compleet met pittig gebakken tempeh

Ingrediënten:
bloemkool, boter, champignons, chinese kool, ei, gemalen koriander, ketjap asin, knoflook, komijn, komkommer, kroepoek, kurkuma, peper, pinda’s, plantaardige olie, prei, satésaus, sperziebonen, taugé, tempeh, ui, winterwortel, zilvervliesrijst, zoete chilisaus en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Groene kokoscurry met pandanrijst

Ingrediënten:
pompoen, curry, currypasta, flespompoen, granen, groenten, haricots verts, kleefrijst, kokosmelk, paddenstoelen, pandanrijst, pitten, pompoen, pompoen, rijst, olie, sperziebonen, sushirijst en verse koriander

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Thaise groene groentecurry

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, groene currypasta, groente, groentebouillon, jasmijnrijst, kokosmelk, koriander, minimaïs, peper, pompoen, rode paprika, sugarsnaps en zout

Keuken:
Thais
Soort:
sous-vide / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...