Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, bruine suiker, chinese kool, citroensap, ei, gember, groente, ketjap manis, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, paksoi, peper, rijst, sesamolie, sperziebonen, taugé, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Recept van Food & Friends:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Keet Smakelijk:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: