Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Turquoise:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: