Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | champignon, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, selderij, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Noma:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: