Recept van Oh My Dish:
Tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, chilisaus, komkommer, limoen, mosterdzaad, olie om te frituren, peper en zout, suiker, tortilla, uien, water, witte kool en worstjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, basilicum, bloem, boter, bruine suiker, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, olie, olijfolie, peper, sjalot, sojasaus, specerijen, sperziebonen, taugé, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman: