Amuse / diner uit Retour Japan:
Tartaar van tonijn en kabeljauw met rettich en rijstazijn
- Ingrediënten:
- kabeljauwfilet, kummelzaad, limoenzeste, rettich, rijstazijn, sojasaus, tonijn en wasabi
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, gember, honing, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, suiker, sushirijst, taugé, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Amuse / diner uit Retour Japan:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Recept uit Rauw:
Recept uit Rauw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Papa Kazmi:
Recept uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: