Recept van What's that smell:
Indiase rode-linzensoep met kokosmelk
- Ingrediënten:
- groentebouillon, koriander, gemberpoeder, gemalen komijn, korianderpoeder, sambal, rode linzen, tomaat in blik, kokosmelk, limoen, olijfolie, knoflook, ui en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, citroengras, citroensap, dunne kokosmelk, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, koriander, kurkuma, laos, limoen, limoensap, olie, peper, rode chilipeper, sambal oelek, suiker, ui, water, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Nopi:
Recept uit Noedels:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Baru Belanda:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: