Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit, kaneel, knoflook, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Thug kitchen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept van Oh My Dish:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem: