Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, ei, fijne kristalsuiker, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, olie, peper, plantaardige olie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: