Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bloem, boter, citroen, citroensap, fruit, gehakt, knoflook, lamsvlees, olijfolie, pasta, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: