Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, gemalen komijn, kaneel, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: