Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Mediterraneo:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: