Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Rendang van rode kool
- Ingrediënten:
- gember, kerrie, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, peper, rode kool, sambal, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout
- Soort:
- vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, fruit, groente, groentebouillon, komkommer, kool, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, sojasaus, specerijen, suiker, taugé, tomaat, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: