Recept van Francesca Kookt!:
Geglaceerde wortelen met honing en tijm
- Ingrediënten:
- groentebouillon, honing, boter, knoflook, peper, tijm, water, wortelen en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, room, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / tussengerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: