234 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroensapcourgetteeigembergroentebouillonknolselderijlaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirozemarijnsjalotsuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pastinaak-pompoensoep

Ingrediënten:
bieslook, groentebouillon, knoflook, laurier, pastinaak, peper, pompoen, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pastinaak-pompoenpuree

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pastinaak-pompoenpuree

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Pastinaak-biet salade

Ingrediënten:
gehakt, griekse yoghurt, hazelnoten, knoflook, kokosolie, komijnpoeder, pastinaak, peterselie, rode biet, versgemalen zwarte peper en zeezout

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Soep van pastinaak en gember

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, gember, groentebouillon, kardemompoeder, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, pastinaak, pompoenpitten, slagroom, ui, volle melk, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Ontbijt / brunch / lunch uit 1 groente in de hoofdrol:

Knolselderij Remoulade Met Pastinaak Sodabrood

Ingrediënten:
belegen cheddar, boter, citroensap, grove mosterd, karnemelk, knolselderij, mayonaise, olijfolie, pastinaak, tarwebloem, knoflook, versgemalen zwarte peper, zeezout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / groente
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Rundvleestajine met chinese specerijen en pastinaak

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, gemberwortel, kaneelstokje, ketjap, knoflook, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, palmsuiker, pastinaak, peper, plantaardige olie, runderriblappen, sinaasappelschil, szechuanpeperkorrels, verse koriander en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
tajine / rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hazenrug 'harlequin' met pastinaak en savooikool

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, hazenruggen, knoflook, laurier, melk, pastinaken, peper, room, saus bij hazenrug, savooiekool, tijm, walnoten en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / wild / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte pastinaken met linzen en pancetta

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, butternutpompoen, fleur de sel, groentebouillon, knoflook, linzen, mascarpone, olijfolie, pancetta, pastinaken, peper, piment d'espelette, rode nerf zuring, sjalot, spinazie, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Fruitige speltsalade met geroosterde pastinaak, aubergine en geitenkaas

Ingrediënten:
aubergine, extra vergine olijfolie, geitenkaas, sla, Himalayazout, knoflook, limoensap, pastinaak, peer, plantaardige olie, pompoenpitten, rode ui, speltkorrels, venkelknol, verse gemengde kruiden, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Winterse tajine (witlof, groene kool, wnterwortel, pastinaak)

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, groene kool, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, pastinaak, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, winterwortel, witlof en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte / tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Salade van in de oven gebakken pastinaak, puy-linzen en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, harde geitenkaas, honing, knoflook, koolzaadolie, laurier, mosterd, parmezaanse kaas, pastinaak, peterseliestelen, puy-linzen, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Tajine van kip en groenten

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, couscous, gemberpoeder, kaneelpijpje, kikkererwten, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, langkorrelrijst, laurierblad, ontpitte olijven, pastinaak, raap, rode paprika, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / tajine
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Bouillon van geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, champignons, knoflook, olijfolie, pastinaak, peterselie, prei, sojasaus, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonengratin met groente en een bulgurkorst

Ingrediënten:
aardappel, asperge, aubergine, bloemkool, borlottibonen, boter, broccoli, bulgur, cannellinibonen, flageolets, gerookt-paprikapoeder, knoflook, knolselderij, marjolein, olijfolie, paneermeel, paprika, parmezaanse kaas, pastinaak, peper, pompoen, sperziebonen, ui, venkel, winterwortel, witte bonen, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...