191 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroencitroensapgehaktgroentebouillonknoflookkomijnpoederkomkommerkorianderlente-uilimoenlimoensapolijfoliepaprikapoederpeperrode paprikarode uitomaatvruchtensapwaterzeezoutzure roomzwarte bonenzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1 groente in de hoofdrol:

Geroosterde Ui Met Avocado Op Roggebrood

Ingrediënten:
avocado, gehakt, koriander, limoen, olijfolie, rode chilipeper, rode ui, roggebrood, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Avocado-yoghurtdipsaus

Ingrediënten:
avocado, bulgaarse yoghurt, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, ui en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Avocado-coktail

Ingrediënten:
avocado, dille, mierikswortel, mosterd, olijfolie, peterselie, sjalot, slabladen, tabasco, tomatenketchup, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:

Avocado salsa

Ingrediënten:
avocado, komkommer, koriander, limoensap, olijfolie extra vergine, rode peper, rode ui en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Bottarga met avocado en dille

Ingrediënten:
avocado, bottarga, citroensap, olijfolie, rode ui, rucola, verse dille, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep uit het Zuidwesten met avocado

Ingrediënten:
aardappel, avocado, chipotlepeper, courgette, druivenpitolie, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, koriander, limoensap, maïskorrels, maïsolie, oregano, tomaat, tomatillo, ui, welriekende ganzenvoet, zomerpompoen, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Ceviche van zeebaars en avocado

Ingrediënten:
avocado, avocado, borlottibonen, chilivlokken, citroen, komkommer, langoustines, laurier, limoenen, olijfolie, parelhoen, pulled beef, radijsjes, radijzen, rode ui, salsa, olijfolie, verse koriander, vis, zeebaars, zeebaarsfilets en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Shrimp avocado wrap

Ingrediënten:
avocado, bouillonblokje, cayennepeper, fritessaus, gedroogde saladekruiden, ei, groene pepers, garnaal, kipfilet, taugé, taugé, kerriepoeder, ketjap, kipfilet, knoflookpoeder, suiker, kruidenmix, limoensap, kerriepoeder, zout, mosterdpoeder, olijfolie, paprikapoeder, pindakaas, ontbijtspek, rode ui, sambal, sjalot, tomaat, ui, veldsla, vissaus, water, wrap en wraps

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Avocadosalade - insalata di avocado

Ingrediënten:
avocado, bindsla, citroensap, dijonmosterd, lente-ui, mandarijn, olijfolie, peper, tomaat, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Vijf lagen avocado-salade

Ingrediënten:
avocado, bloedsinaasappel, daikon, granny smith, koriander, limoen, mayonaise, mexicaanse crema, nashipeer, olijfolie, radijs, rode ui, serrano chilipeper, tomaat, yamboon, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Salade van pompoen & rode ui

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, komijn, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, pompoenpitten, rode uien, honing en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Grouper met avocado - cernia all'avocado

Ingrediënten:
avocado, bleekselderij, citroen, citroensap, grouper, knoflook, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...