Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: