24 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineavocadoazijnbleekselderijboterbuffelmozzarellacourgetteextra vierge olijfoliekerstomaatknoflookmozzarellaolijfolieparmezaanse kaaspeperrucolaslatijmtomaatuiwaterwitte balsamicoazijnzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Mediterrane courgettes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vergine olijfolie, kaneel, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, rozijnen, tomatenpuree, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Gegrilde radicchiosalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, flageolets, sla, kappertjes, mascarpone, olijfolie, peper, pijnboompitten, radicchio, verse bieslook, zongedroogde tomaten in olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Romainesla met zeewier en balsamico-azijn

Ingrediënten:
arame bruinwier, balsamicoazijn, basilicum, dulse, rode paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino romano, pijnboompitten, ricotta, romainesla, wakame, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Garnituur

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicumzaad, fleur de sel, olijfolie, niçoise olijven, pijnboompitten en tomaat

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Noedelslaatje met mozzarella

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, kerstomaat, knoflook, komkommer, mozzarella, noedels, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, tijm en zout

Soort:
salade / pasta, rijst, granen en deegwaren / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, broodkruim, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, ui, venkel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Caponata

Ingrediënten:
aceto balsamico, aubergine, basilicum, bleekselderij, kappertjes, olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui en zout

Keuken:
Siciliaans
Soort:
vegan / eenpansgerecht
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Bulgur

Ingrediënten:
basilicum, bulgur, gedroogde tomaten in olie, kerstomaat, munt, olijfolie, olijven, peper, peterselie, pijnboompitten, sinaasappelsap, suiker, ui, water, witte balsamicoazijn, witte wijn en zout

Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
azijn, basilicum, champignon, courgette, pijnboompitten, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, vloeibare honing en zout

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Magere kapoen - cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren