62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroensapeigembergroenteknoflooklaurierolieolijfoliepeperpeterselierijstroomselderijsjalotsuikertijmtomaatuivleeswaterwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Kippensoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenhart, kippenmaag, knolselderij, laurier, peterseliewortel, prei, raap, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Patrijs uit de oven met knolselderpuree

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, patrijzen, peper, prei, rode wijn, room, selderij, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kalbsragout mit syrischem Spinatknödel / Kalfsragout met Syrische spinazienoedels

Ingrediënten:
citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, mild chilipoeder, olie, prei, ras el hanout, room, spinazienoedels, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kalfsvlees / noedels
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Witte-kool-maaltijd

Ingrediënten:
bouillon, karwij, knolselderij, paprikapoeder, peterseliewortel, prei, reuzel, rookworst, ui, varkenslap, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten

Recept van Mijn Recepten:

Londonderrysoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, kerrie, kip, kippenbouillon, knolselderij, massala, peper, prei, room, knoflook, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Snert

Ingrediënten:
aardappel, bouillonblokje, buikspek, hamschijf, knolselderij, peper, prei, slagersrookworst, spliterwten, ui, verse bladselderij, verse peterselie, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Herfstsoep

Ingrediënten:
amandelen, boter, bouillon, knolselderij, margarine, oud brood, peper, prei, rijst, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Rijst met vlees-groentesaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, amandelschaafsel, azijn, bouillon, gemberpoeder, hamlappen, knolselderij, olijfolie, prei, rijst, savooiekool, suiker en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:

Bouillon Alberto

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, prei, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Stoofschotel met varkenspoten

Ingrediënten:
bier, bloem, bouillon, knolselderij, olie, peper, prei, tomatenpuree, ui, varkenspoot, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hazenbouillon met port

Ingrediënten:
bouillonblokje, hazenbout, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, laurier, peper, peperkorrels, prei, rode port, rookspek, selderijblad, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte / wild
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kalfstong en kalfsborst, ossenstaart en ossenbouillon

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyknolselderij, bleekselderij, boter, citroensap, donker bier, druivenpitolie, eiwitten, kalfsborst, kalfstong, kippenbouillon, kippengelei, ossenstaart, prei, rode wijn, tijm, ui, water, waterkers, wortel, zittauer-uien, zout en zuring

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, diepvrieserwten, doorregen spek, doperwtjes, knoflook, knolselderij, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, groene kool, sperziebonen, ui, verse lavas, verse peterselie, verse selderieblad, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Bami Goreng

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, gedroogde chinese paddenstoelen, kippenbouillon, knoflook, margarine, mie, olie, peper, prei, selderij, selderijblaadjes, sojasaus, taugé, varkensfricandeau, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
noedels
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterzooi van kip

Ingrediënten:
bieslook, kip, kippenbouillon, maïszetmeel, peper, preien, raapjes, room, selderij, uien, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...