Recept uit L'Art de la table:
Pasta met zwaardvis, aubergine en munt
- Ingrediënten:
- aubergine, gehakt, munt, olijfolie, passata, pasta, suiker, knoflook, ui, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwaardvis
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gember, groentebouillon, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, tomaat, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Plenty more:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch: