Recept uit De Urban Cook:
Gewokte Mosselen Met Citroenblaadjes, Gember & Knoflook
- Ingrediënten:
- aardappelzetmeel, arachideolie, djeroek poeroet, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, rode sjalot, suiker, vissaus en zeeuwse mosselen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, basmatirijst, garam masala, gemalen komijn, kaneel, kerrie, knoflook, kokosmelk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Bartje Boemboe:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe: