Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Oignons à la Greque - In aromatische bouillon gekookte ui
- Ingrediënten:
- court-bouillon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol: