Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bruine saus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, groentebouillon, melk, olijfolie, peper, tijm en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bouillon, champignon, droge sherry, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, slagroom, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Recept van Lekker Happen:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: